Propecia online i Sverige
Köp Propecia för att behandla skallighet

Propecia (generisk Finasterid) löser problemet med håravfall en gång för alla.

Med GeneriskFarmakologiska egenskaper hos Propecia

Propecia innehåller ett stortantalmanligaköns hormoner och normaliserar hormon metabolism hos män. Det kompenserar för bristen på testosteron och minskar produktionen av dihydrotestosteron, köns hormonet som orsakardöda hårsäckar.

Efter att nivån av dihydrotestosteron kommit ned till normala nivåer, kan hårsäckarna återställas och hårväxten förbättras. Inom ett år kan du helt bota håravfallet och få tillbaka hår på skalliga områden.

Hur använder man Propecia?

Den viktigaste aktiva substansen i Propecia är Finasterid . Varje tablett innehåller 1 mg eller 5 mg Finasterid . Rekommendationen är att börja behandlingen med en dos på minst 1 tablett Propecia 1mg. Om du inte fått något resultat efter tre månaders behandling, kan dosen höjas till 5 mg per dag.

Du kan ta Propecia 5 mg under 3 månader. Så fort resultaten blir synliga kan dosen sänkas till 1 mg per dag.

Du kan använda Propecia i 12 månader, därefter behövs ett uppehåll. Efter det behöver man följa upp den terapeutiska effekten i 3-4 månader. Om håravfall inte börjat och dihydrotestosteronnivåerna i blodet är väldigt låga, bör man avsluta kuren.

Om nivåerna av dihydrotestosteron ökat igen och håret börjar falla av hastigt, påbörja kuren igen.

Eventuella biverkningar

Vid intag av rekommenderad dos finns inga biverkningar. Propecia har en hög grad av farmakologisk säkerhet, så män kan ta detta läkemedel utan risk.
Propecia (Finasterid)
I sällsynta fall, kan män få symptom som minskad libido, instabil erektion och/ eller minskad volym på sädesvätskan. Detta beror på ändringarna av nivåerna på manligt könshormon. Efter 1-2 månader avtar dessa biverkningar fullständigt och den manliga sexuella funktionen är helt återställd.

Propecia bör inte användas av kvinnor på grund av att den är giftig för den kvinnliga kroppen. Hormonella ändringar kan uppkomma som kan störa reproduktionssystemet hos kvinnan.

Var kan jag köpa Propecia i Sverige?

I många apotek i Sverige, säljs Propecia så snabbt att det kan ta slut och du måste vänta på en ny leverans. För att inte avbryta kontinuerlig behandling av skallighet, kan du köpa Propecia online.

Propecia (Finasterid) du behöver inte stå i kö för att köpa Propecia online med leverans till Sverige. Det tar mindre än fem minuter att köpa Propecia i Stockholm. Du behöver inte recept eller andra dokument från en läkare.

Köp Propecia med leverans till Sverige och spara både tid och pengar. Priset för generisk Propecia online är flera gånger lägre än i vanliga apotek. Du behöver inte betala överpris för medicinen, eftersom billiga Propecia kan beställas online. Förutom låga priser och fullständig sekretess, får stamkunder också fina rabatter och bonusar.